Wie zijn wij ?

Equipe Arpaca 2016

Arpaca is een groothandel in kantoor- en schoolbenodigdheden, actief sinds 1973. Wij bieden u competitieve prijzen, een uitgebreid gamma aan producten (meer dan 8000 verschillende artikelen permanent op voorraad) en gratis levering (vanaf € 125) in België, Groothertogdom Luxemburg en het noorden van Frankrijk. Voor andere regio’s dan hierboven vermeld, kan u steeds de verzendingstarieven opvragen. Ons professioneel en dynamisch verkoopsteam staat steeds ter uwer beschikking voor al uw vragen betreffende onze producten en diensten.


Door de uitgebreide waaier aan artikelen die wij aanbieden in onze cash & carry van meer dan 16000m², zijn wij ervan overtuigd dat u zeker uw gading zal vinden bij ons. Bovendien kunnen wij hetzelfde product aanbieden in verschillende merken. Zo kiest u zelf wat het meest geschikt is voor u.


Door de jaren heen hebben wij een heel trouw cliënteel opgebouwd in de volgende sectoren : papierhandels, kantoren, administraties, verenigingen, scholen en zelfstandigen. De stevige basis van vertrouwen waarmee wij werken, zal u ongetwijfeld kunnen overtuigen om voor ons te kiezen als betrouwbare partner. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of breng gerust een bezoek aan onze cash & carry.


De afgebeelde prijzen zijn steeds exclusief BTW. Een BTW-toeslag van 21% zal aangerekend worden bij facturatie.

Enregistrer